MSPA RHINOTECH UV-, VORST- EN SCHEURBESTENDIG

MSpa materiaal is speciaal ontworpen voor de maritieme industrie. RhinoTech ™ heeft een mooiere structuur en is erg robuust. Geschikt voor alle weersomstandigheden en klimaten, UV stabiel, vorstvrij en scheur- en slijtvast.

DUURZAAM EN VERSTERKT PVC

RhinoTech ™ is een nieuwe generatie PVC composietmateriaal. Naast de inferieure materialen die worden gebruikt voor de opblaasbare bubbelbaden, heeft het materiaal van de MSpa's een verbeterde sterkte en taaiheid . De dubbele PVC lijm coating op beide oppervlakken van de draden zorgt voor extra sterkte. Testen  tonen aan dat MSpa 25% dikker materiaal gebruikt dan andere merken opblaasbare hottubs in de markt. Daarnaast is MSpa de enige fabrikant die gebruik maakt van 7 lagen voor extra duurzaamheid.

GEBRUIKSVRIENDELIJK

De MSpa buitenkant is glad en elastisch, dit maakt deze opblaasbare spa niet alleen duurzaam, maar ook eenvoudig te reinigen. Na elk gebruik of voor opslag van uw spa kunt u de MSpa gewoon afspoelen en het oppervlak van de opblaasbare spa droog vegen met een theedoek, of laten drogen in de zon.

MOOI ONTWERP

De hoge dichtheid van de stof en de verticale structuur van deze opblaasbare hottub zorgen voor een solide constructie.  Concurrerende opblaasbare spa's bestaan vaak uit 3 horizontale ringen welke veel minder sterk zijn. U kunt dit zelf testen door op de zijkant van zo'n’n opblaasbaar bubbelbad te gaan zitten.  MSpa RhinoTech ™ biedt een degelijke en stevige structuur. Neem een kijkje in één van de showrooms van SuperSauna om het zelf te ervaren.

MILIEUVRIENDELIJK

De stof van MSpa voldoet aan alle strengste normen qua keuringen. De stof heeft een natuurlijke geur en is niet schadelijk voor de gebruikers (Regulation EN 14372). RhinoTech ™ materiaal vermindert de blootstelling en vervuiling van het milieu.