MSpa filtersysteem: het beste filtersysteem van alle opblaasbare bubbelbaden!

MSpa PTC keramische warmtetechniek

Het voordeel van de keramische verwarmingstechniek van de opblaasbare bubbelbaden van MSpa is dat deze techniek een lage luchtweerstand en een korte verwarmingstijd heeft met een lage inschakelstroom. Dit zorgt voor een hogere verwarmingsprestatie in vergelijking met een RVS verwarmingselement welke in de opblaasbare hottubs van o.a. Lay-z-spa gebruikt worden.

MSpa PTC heeft opmerkelijke voordelen ten opzichte van de traditionele roestvrijstalen verwarmingscomponent omdat de PTC techniek in de MSpa tot 18% sneller opwarmt.

 

Energiebesparing en langere levensduur

De MSpa PTC verwarmer resulteert in een hoge efficiency (96% -98% ). Dit bespaart energie en zorgt voor een langere levensduur. De maximale oppervlaktetemperatuur van PTC is dan 280° C, terwijl de roestvrijstalen warmte ongeveer 700-800 ° C.  Hierdoor is de levensduur van de PTC 2-3 keer langer vergeleken met de traditionele roestvrijstalen kachel .

 

MSpa HTC, extra veilig omdat:

1 . Heater Protection: Als de filter niet werkt zal verwarming automatisch uitgeschakeld worden.

2 . Constante Temperatuur: Wanneer het water de vooraf ingestelde temperatuur (20-42° C ) heeft bereikt, zal PTC zorgen voor een constante temperatuur.

3 . Maximum Temperatuur bescherming: De heater wordt automatisch uitgeschakeld wanneer de temperatuur hoger is dan 42° C.

4 . Ingebouwde beveiligingsschakelaar: Als de elektriciteit de aangewezen snelheid overschrijdt, zal de stroomonderbreker automatisch worden geactiveerd om mogelijke gevaren te voorkomen.

5 . Driedubbele isolatie: MSpa PTC verwarmingselementen geïnstalleerd in een triple-isolatie verwarmingsinrichting, dit voorkomt lekkage van elektriciteit.