INFRAROODCABINE - INFRAPLUS™ 6 COMFORT SE WHITE CEDER

- Nieuwe uitvoering met volledig glazen deur, verticale lijnen en onzichtbare sluitingen!
- Therapeutische infrarood sauna
- Speciaal voor verlichting spier- en gewrichtspijnen!
- Nu met 'detox' functie tot 75 graden
- Aantal personen: 6 pers. infraroodcabine
- Afmeting: 175x155x190 cm
- Grootste paneel: 175x8x185 cm (splitsbaar tegen meerprijs)
- Vermogen: 2900 Watt
- Stralers: 8 infraheat™ intense
- Stralers: 2 infraheat™ carbon
- White Ceder hout ('Red cedar uitvoering klik hier' )

GRATIS LEVERING IN NEDERLAND EN BELGIE, TIJDELIJKE AANBIEDING!!

NU TIJDELIJKE WEEKACTIE € 399,- aan accessoires en LEVENSLANGE garantie op infraheat stralers nu helemaal gratis ! op=op

Availability: Niet in voorraad

Normale prijs: € 3.299,00

Speciale prijs € 2.999,00

Productbeschrijving

Details

Letop! model op video is vernieuwd naar model op foto hierboven.

INFRAROOD SAUNA 6-PERSONEN INFRAPLUS 6 COMFORT SE

De vernieuwde uitvoering van de Infraplus 6 comfort, met volledige glazen deur, verticale houtlijnen en onzichtbare sluitingen. Met deze 6-persoons infrarood sauna kunt u met 2 personen lekker een ligpositie aannemen in de infraroodcabine. Ook kunt u met maar liefst 6-personen een infrarood sessie nemen, is dat nou geen luxe?. Uitgevoerd met acht gepatenteerde Infraheat™ Intense stralers en twee extra Infraheat™ Carbon in de achterwand, welke speciaal ontwikkeld zijn voor het verzachten van spier- en gewrichtspijnen. Deze Infraheat™ stralers hebben jarenlange bewezen resultaten en duizenden tevreden gebruikers. In ongeveer 60 minuten is deze infrarood sauna door u zelf te installeren door het makkelijke built-and-go™systeem. Compleet uitgevoerd met audiosysteem, boxen en leeslamp. Bovendien eenvoudig instelbaar door (vernieuwd) digitaal bedieningspaneel welke zowel van buiten als van binnen te bedienen is.
Klik hier om meer informatie aan te vragen of contact op te nemen met onze klantenservice.
Meer foto's van onze Infrarood Sauna's en Infraroodcabine's.
De speciaal ontwikkelde Infraheat™ Intense zorgen voor een intense warmte met een goede diepte werking voor het verlichten bij spier en gewrichtsklachten. Al jaren ervaren mensen de weldaad van deze infrarood warmte. De infraheat straler is een lange golf straler met een uitloop naar de midden golf. Ervaar de heerlijke intense dieptewerking en voel u herboren na iedere sauna sessie! - Duurzame Infraheat Stralers (10 jaar garantie) - Zeer mooie afwerking (kom kijken en vergelijken!) - De beste kwaliteit in White Ceder. - Ergonomische ruggesteun (vaak niet aanwezig!) - Nieuwste soort InfraHeat™ stralers. - Zowel lange als korte golf mogelijk. - U kunt de sauna binnen 60 minuten in elkaar zetten. - Kom kijken de grootste keuze!
Compleet geleverd met met InfraHeat™ stralers, ingebouwd audiosysteem en Nederlandse handleiding. GRATIS thuis bezorgd in geheel Nederland en België, opbouw en installatie voor kleine meerpijs.

- Makkelijk verplaatsbaar infraroodcabine. - Zeer aangename temperatuur van 43C tot 65C graden, veel aangenamer dan traditionele sauna's. - Binnen enkele minuten warm door nieuwe InfraHeat™ technologie. - Audio systeem met FM/AM radio en mp3-speler. - Speakers (weggewerkt in plafond). - Makkelijk instelbaar (digitaal) bedieningspaneel zowel binnen als buiten de sauna. - Deur uitgevoerd met veiligheidsglas. - Standaard inclusief leeslamp. - CE-markering en geproduceerd volgens ISO 9002. - Zeer mooie afwerking. - Automatische luchtverversing. - Regelbare ventilatie en airflow ventilator voor automatische luchtverversing. VIDEO INFRAROOD CABINE
INFRAROODCABINE / INFRAROOD SAUNA KOPEN EN PRIJSINFORMATIE Meer video's over Infrarood Sauna's. Meer foto's over Infrarood Sauna's. Al jaren maken wij gebruik van de stralers van het merk Infraheat™. Deze stralers zijn special ontwikkeld voor het verlichten van spier en gewrichtspijnen. De straler is een lange golf straler met uitloop naar de midden golf en gemaakt van een speciaal keramische magnesiumoxide materiaal. Doordat de Infraheat™ Intense naast de lange ook midden golf infrarood genereert heeft deze straling een goede diepte werking op het lichaam. Deze diepte werking is van belang voor het verlichten van spier en gewrichtspijnen. Infraheat™ met jarenlange bewezen prestaties een betrouwbare keuze.

Carbon stralers staan bekend om de lekkere milde warmte in de Infrarood Sauna. Wij gebruiken de Infraheat™ Carbon stralers in combinatie met de Infraheat™ Intense stralers, om zo een perfect balans van warmte in de IR-cabine te creëren. De Infraheat™ Carbon stralers worden meestal als aanvulling in de zijwanden van de IR-cabine geplaatst. Hierdoor ervaart u een heerlijk infrarood warmte aan alle kanten van uw lichaam en krijgt u tijdens een relax houding toch een milde infrarood warmte op uw rug. Deze unieke combinatie van stralers zorgt voor een uitgekiende infrarood ervaring welke uniek is in Europa. Infraplus maakt het mogelijk om uw cabine uit te rusten met infraheat full spectrum stralers (optioneel). Zo heeft u niet alleen midden en lange golf infrarood ir-warmte maar ook een gedeelte korte golf (IR-A). In overleg met de klant zorgen wij voor de perfecte balans in uw ir-sauna. De full spectrum stralers kunnen op klant specifieke wensen worden geplaatst zodat er voor iedereen een passende configuratie mogelijk is.

LEVERING Het product wordt door onze eigen professionele bezorgdienst gratis geleverd in Nederland en België (andere landen in overleg). Daarnaast kunnen wij de installatie van de sauna of ir-cabine ook voor u regelen, vraag naar de mogelijkheden.
BETALINGSCONDITIES U hoeft bij SuperSauna.nl geen aanbetaling te doen, u betaalt de sauna pas bij aflevering. U kunt contant, via pinnen / bankcontact of per bank betalen.
OVER ONS Als professionele infrarood sauna leverancier met jarenlange ervaring en eigen service- en reparatie dienst kunt u ervan op aan dat wij uw bestelling zorgvuldig en professioneel zullen uitvoeren, ook na de aankoop kunt u op ons rekenen! Interessant artikel over voordelen infraroodcabines. Klik hier voor meer algemene info over Infrarood Sauna's. Klik hier voor meer info over IR-stralers. Klik hier voor meer info over aroma therapie in de IR-Cabine. Klik hier om meer informatie aan te vragen of contact op te nemen met onze klantenservice.U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

FULL SPECTRUM STRALER PROMO

FULL SPECTRUM STRALER PROMO

Normale prijs: € 149,00

Speciale prijs € 89,00

INFRAROOD SAUNA KUSSEN VOOR IR CABINE

INFRAROOD SAUNA KUSSEN VOOR IR CABINE

Normale prijs: € 159,00

Speciale prijs € 119,00