COMBINATIE SAUNA GEROMIN 130+ir

- Therapeutische infrarood sauna
- Speciaal voor verlichting spier- en gewrichtspijnen!
- Nu met 'detox' functie tot 75 graden
- Infrarood en traditionele finse sauna in één!
- Canadees White Ceder)
- Aantal personen: 1-2 pers. infrarood sauna
- Buitenafmeting: 130 x 110 x196 cm
- Vermogen Traditioneel: 3600 Watt - 230 volt
- Vermogen Infrarood: 2170 Watt - 230 volt
- Stralers: 5 infraheat™ intense
- Stralers: 3 infraheat™ carbon

GRATIS LEVERING IN NEDERLAND EN BELGIE, TIJDELIJKE AANBIEDING!!

NU TIJDELIJKE WEEKACTIE € 399,- aan accessoires en LEVENSLANGE garantie op infraheat stralers nu helemaal gratis ! op=op

Availability: In voorraad

Normale prijs: € 4.590,00

Speciale prijs € 4.190,00

Download PDF Download PDF

* Verplichte velden

Normale prijs: € 4.590,00

Speciale prijs € 4.190,00

Productbeschrijving

DetailsCOMBINATIE SAUNA GEROMIN 130 + IR

Design combinatie sauna met infrarood, voor een goede therapeutische werking tijdens de infrarood sessie, of heerlijk ontspannen met de sauna kachel. Een combi sauna is het goede uit twee werelden en gewoon aan te sluiten op een normaal stopcontact (230 volt). Deze combinatie sauna is gemaakt van 1ste klasse Canadees White Cedar hout voor een natuurlijk uitstraling. Sterrenhemel en professioneel kleuren paneel zorgen voor een sfeervolle verlichting. Speciale therapeutische stralers voor schouders en nek. Goede dieptewerking voor (onder) rug.
De infraroodcabine / infrarood sauna is uitgevoerd met vijf gepatenteerde Infraheat™ stralers en twee extra Infraheat™ Carbon in de linker en rechter zijwand en in de bodem, welke speciaal ontwikkeld zijn voor het verlichten van spier- en gewrichtspijnen. Deze Infraheat™ stralers hebben jarenlange bewezen resultaten en duizenden tevreden gebruikers. Deze 2 3-persoons infrarood sauna past perfect in een modern interieur dankzij het strakke minimalistisch design. Dit model is tevens geschikt om in te bouwen in een nis.De infraroodcabine is in ongeveer 60 minuten door u zelf te installeren door het makkelijke built-and-go™systeem. Compleet uitgevoerd met audiosysteem, boxen en leeslamp. Bovendien eenvoudig instelbaar door (vernieuwd) digitaal bedieningspaneel welke zowel van buiten als van binnen te bedienen is.


De infrarood sauna is gemaakt van White Ceder hout (hemlock) of Canadese Red Cedar aan de binnenkant en buitenkant. In slechts enkele minuten opgewarmd door de speciale InfraHeat™ technologie. Klik hier om meer informatie aan te vragen of contact op te nemen met onze klantenservice.

De speciaal ontwikkelde Infraheat™ Intense zorgen voor een intense warmte met een goede diepte werking voor het verlichten bij spier en gewrichtsklachten. Al jaren ervaren mensen de weldaad van deze infrarood warmte. De infraheat straler is een lange golf straler met een uitloop naar de midden golf. Ervaar de heerlijke intense dieptewerking en voel u herboren na iedere sauna sessie! - Duurzame Infraheat Stralers (10 jaar garantie) - Zeer mooie afwerking (kom kijken en vergelijken!) - Eerste kwaliteit in White Ceder of Red Cedar. - Ergonomische ruggesteun (vaak niet aanwezig!) - Nieuwste soort InfraHeat™ stralers. - Zowel lange als korte golf mogelijk. - U kunt de sauna binnen 60 minuten in elkaar zetten. - Kom kijken, wij hebben de grootste keuze!
Compleet geleverd met met InfraHeat™ stralers, ingebouwd audiosysteem en Nederlandse handleiding. GRATIS thuisbezorgd in geheel Nederland en België, opbouw in installatie voor kleine meerpijs.


- Makkelijk verplaatsbaar infrarood sauna. - Zeer aangename temperatuur van 43C tot 65C graden, veel aangenamer dan traditionele sauna's. - Binnen enkele minuten warm door nieuwe InfraHeat™ technologie. - Audio systeem met FM/AM radio, bluetooth en mp3-speler. - Speakers (weggewerkt in plafond). - Makkelijk instelbaar (digitaal) bedieningspaneel zowel binnen als buiten de sauna. - Deur uitgevoerd met veiligheidsglas. - Standaard inclusief leeslamp. - CE-markering en geproduceerd volgens ISO 9002. - Zeer mooie afwerking. - Automatische luchtverversing. - Regelbare ventilatie voor automatische luchtverversing. VIDEO INFRAROOD CABINE
GEBRUIK EN UITLEG OVER INFRAROODCABINE / INFRAROOD SAUNA Meer video's over Infrarood Sauna's. Meer foto's over Infrarood Sauna's. Al jaren maken wij gebruik van de stralers van het merk Infraheat™. Deze stralers zijn special ontwikkeld voor het verlichten van spier- en gewrichtspijnen. De IR-straler is een lange golf straler met uitloop naar de midden golf en gemaakt van een speciaal keramische magnesiumoxide materiaal. Doordat de Infraheat™ Intense naast de lange ook midden golf infrarood genereert heeft deze straling een goede diepte werking op het lichaam. Deze diepte werking is van belang voor het verlichten van spier en gewrichtspijnen. Infraheat™ met jarenlange bewezen prestaties een betrouwbare keuze.

Carbon stralers staan bekend om de lekkere milde warmte in de Infrarood Sauna. Wij gebruiken de Infraheat™ Carbon stralers in combinatie met de Infraheat™ Intense stralers, om zo een perfect balans van warmte in de IR-cabine te creëren. De Infraheat™ Carbon stralers worden meestal als aanvulling in de zijwanden van de IR-cabine geplaatst. Hierdoor ervaart u een heerlijk infrarood warmte aan alle kanten van uw lichaam en krijgt u tijdens een relax houding toch een milde infrarood warmte op uw rug. Deze unieke combinatie van stralers zorgt voor een uitgekiende infrarood ervaring welke uniek is in Europa. Infraplus maakt het mogelijk om uw cabine uit te rusten met infraheat full spectrum stralers (optioneel). Zo heeft u niet alleen midden en lange golf infrarood ir-warmte maar ook een gedeelte korte golf (IR-A). In overleg met de klant zorgen wij voor de perfecte balans in uw ir-sauna. De full spectrum stralers kunnen op klant specifieke wensen worden geplaatst zodat er voor iedereen een passende configuratie mogelijk is.

LEVERING De infraroodcabine wordt door onze eigen professionele bezorgdienst gratis geleverd in Nederland en België (andere landen in overleg). Daarnaast kunnen wij de installatie van de infrarood sauna of ir-cabine ook voor u regelen, vraag naar de mogelijkheden.
BETALINGSCONDITIES U hoeft bij SuperSauna.nl geen aanbetaling te doen, u betaalt de infraroodcabine / infrarood sauna pas bij aflevering. U kunt contant, via pinnen / bankcontact of per bank betalen.
OVER ONS Als professionele infraroodcabine / sauna leverancier met jaren lange ervaring en eigen service- en reparatie dienst kunt u ervan op aan dat wij uw bestelling zorgvuldig en professioneel zullen uitvoeren, ook na de aankoop kunt u op ons rekenen! Klik hier voor meer algemene info over Infrarood Sauna's. Klik hier om onze in brochure met modellen en prijzen te downloaden. Klik hier om onze in algemene brochure te downloaden. Klik hier voor meer info over IR-stralers. Klik hier voor meer info over aroma therapie in de IR-Cabine. Klik hier voor meer info over de kleurentherapie. Klik hier voor meer info over hout soorten welke gebruikt kunnen worden in een infrarood sauna. Meer video's over Infrarood Sauna's. Meer foto's over Infrarood Sauna's. Klik hier om meer informatie aan te vragen of contact op te nemen met onze klantenservice. Klik hier uitgebreide informatie over infrarood cabines.U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

FULL SPECTRUM STRALER PROMO

FULL SPECTRUM STRALER PROMO

Normale prijs: € 149,00

Speciale prijs € 89,00

INFRAROOD SAUNA KUSSEN VOOR IR CABINE

INFRAROOD SAUNA KUSSEN VOOR IR CABINE

Normale prijs: € 159,00

Speciale prijs € 119,00