INFRAROOD SAUNA 90 DUOFLEX

- Leverbaar met verschillende stralers!
- Aantal personen: 1 pers. infrarood sauna
- Canadees Hemlock
- Afmeting: 90 x 90 x190 cm
- Vermogen: 1500 Watt - 220 volt
- Tot ongeveer 50 graden (geen detox)
- Stralers: 3 infrarood DUO FLEX stralers (optioneel)

GRATIS LEVERING IN NEDERLAND EN BELGIE, TIJDELIJKE AANBIEDING!!

Availability: Niet in voorraad

Normale prijs: € 999,00

Speciale prijs € 799,00

Productbeschrijving

Details

INFRAROOD SAUNA 90 DUOFLEX

De Infrarood Sauna 90 Duoflex sauna heeft een afmeting van 90x90x190 cm en heeft een vermogen van 1500 Watt- 230 volt, wat inhoud dat deze gebruik maakt van een gewoon stopcontact. De kosten van een sauna sessie zijn ongeveer € 0,15. Infrarood Sauna 90 Duoflex wordt geleverd in White Cedar hout. De sauna wordt standaard geleverd met 3 incoloy stralers. Incoloy wordt ook veel gebruikt in huishoudelijk apparatuur zoals uw electrische barbeque, koffiezetapparaat en wasmachine. De stralers worden ingebouwd in reflectoren welke een keramische huls hebben. De Incoloy stralers hebben meer lange golf dan een Intense straler of Full Spectrum straler. Optioneel is een Full Spectrum straler of Duo Flex Stralers.

UITLEG INFRAROOD STRALERS:

Als u niet kunt kiezen tussen de verschillende soorten infrarood sauna's, dan zijn de duoflex modellen misschien iets voor u. Bij deze modellen is het namelijke mogelijk de verschillende soorten stralers te combineren. Er kunnen zelfs twee stralers in één houder geplaatst worden, de zogenaamde duostralers. Hierdoor is het mogelijk om een stralingselement uit te voeren met zowel één full spectrum straler en één lange golf straler. Zo kunt u genieten van de dieptewerking van de korte golf straling en eventueel omzetten naar lange golf ir-straler wanneer de korte golf straler te warm wordt aan uw rug.

INCOLOY INFRAROOD STRALER:
Met zowel Lange (IR-C) als midden golf (IR-B) goede allround straler. Niet te fel aan de huid en daardoor kunt u er lang voor blijven zitten.

FULL SPECTRUM: Infrarood straler met zowel korte (IR-A), midden (IR-B) en lange golf (IR-C). De full spectrum straler voelt door de korte golf straler wat feller aan en gaat ook dieper het lichaam in. Deze full spectrum straler is dimbaar, maar dimmen van een full spectrum straler betekent wel dat er minder dieptewerking is.

DUO STRALERS (TIP!): Het goede van beide stralers gecombineerd in één houder. U kunt zelf kiezen welke stralers u gaat gebruiken, de normale incoloy stralers met lange golf of de meer intensere Full spectrum infrarood stralers.U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

FULL SPECTRUM STRALER PROMO

FULL SPECTRUM STRALER PROMO

Normale prijs: € 149,00

Speciale prijs € 89,00

INFRAROOD SAUNA KUSSEN VOOR IR CABINE

INFRAROOD SAUNA KUSSEN VOOR IR CABINE

Normale prijs: € 159,00

Speciale prijs € 119,00