Doorzoek site

Uw winkelwagen is leeg.DE VOORDELEN VAN DE PRIMO GRILL

Samen met onze eerste kwaliteit ceramiek en onze natuurlijke Primo houtskool ontstaat verbluffend sappig vlees met een tikkeltje houtskool aroma. De ceramische schelp doet het op een Primo gebakken vlees zijn sappigheid bewaren in tegenstelling tot metalen BBQs dewelke het vocht uit het vlees trekken. Onze houtskool is gemaakt van Amerikaans hardhout en injecteert een beetje die zachte rook smaak in uw gerechten.

UITZONDERLIJKE TEMPERATUURCONTROLE VAN DE PRIMO GRILL VOOR DE BESTE SMAAK

Maak zalm klaar op 65°C of bereid smakelijke ribbetjes op een temperatuur van 450°C. U kunt ook op lage temperatuur en langzaam gaan bakken bij voorbeeld om een speenvarken of een lamsbout te bereiden. Makkelijk aan te maken& snelle opwarming u kunt al beginnen koken na 15 minuten; net zo snel als met een gas BBQ. Een bijkomend voordeel van onze natuurlijke houtskool is dat deze opnieuw kan aangemaakt worden om meermaals te gebruiken Makkelijk onderhoud en zelf reinigend Primo ceramische grills doen het praktisch allemaal zelf.

ONDERHOUD VAN DE PRIMO GRILL

Periodiek nazicht zorgt ervoor dat uw Primo Grill er voor jaren perfect uit zal zien en u er “forever” zult van kunnen genieten Onze grills werken als een zelfreinigende oven. Weerbestendig De Primo grills zijn ontworpen voor een leven in de buitenlucht in gelijk welk klimaat. Onze ceramiek, de geëmailleerde afwerking en het gebruikte metaal weerstaan aan de meest extreme weersomstandigheden. Onze grill worden de wereld rond gebruikt bij grote warmte, hoge vochtigheid, regen, wind, sneeuw, en zelfs bij temperaturen ver onder het vriespunt. Geniet van de zekerheid en de ongeëvenaarde prestaties van uw Primo gelijk waar ter wereld.

VOORDELEN VAN DE PRIMO GRILL

Eerste keuze ceramiek De Primo ceramische grills zijn gemaakt van een speciale mengeling ceramisch materiaal, eigen aan Primo, om een maximum aan warmte te bekomen en toch het vleesnat in het voedsel te behouden. Dit, in combinatie met de strenge kwaliteitscontrole tijdens het productieproces en de ongeëvenaard makkelijk en perfect af te stellen baktemperatuur, maakt onze ceramische grills behoorlijk efficiënter dan gelijk welke andere ceramische grill. U gebruikt minder brandstof, de gewenste temperaturen zijn vlugger bereikt en de baktijden worden flink ingekort. Dit alles is Primo.

PRIMO GRILL GARANTIE

Best in de Categorie Beperkte Levenslange Waarborg gesteund door een 20- jarige garantie. Primo Grill is de enige firma die ceramische grills maakt met een Gelimiteerde Levenslange Waarborg geruggesteund door een 20-jarige garantie. Verrassend genoeg is het niet de firma zelf die bepaalt wat “Levenslang Waarborg” betekent maar iedere staat afzonderlijk. Sommige staten stellen dat “levenslange” waarborg slechts over een zeer beperkt aantal jaren loopt. Wij zorgen, met onze beperkte levenslange waarborg met een 20-jarige garantie, ervoor dat u verzekerd bent van vele jaren gebruik en bakplezier van uw nieuw aangekochte grill.

PRIMO GRILL MET TROTS GEMAAKT IN DE USA

78% van alle Amerikanen verkiezen producten die helemaal geproduceerd zijn in Amerika.* Primo is de enige ceramische grill helemaal ontworpen, gefabriceerd en gemonteerd in Amerika. Primo gebruikt ceramische materialen uit eigen bodem. Het bakken en monteren gebeurt helemaal in onze fabriek in Tucker, Georgia. Wij zijn erg trots op het Amerikaanse vernuft, kwaliteit en vakmanschap terug te vinden in iedere door ons gemaakte ceramische grill. Verrassend genoeg halen bijna alle andere ceramische grill fabrikanten hun toestellen in het buitenland. Ze hebben weinig of geen controle over het productieproces.

DE UNIEKE VORM VAN DE PRIMO GRILL

De unieke gepatenteerde ovalen vormgeving biedt u de hoogst mogelijke flexibiliteit bij het koken en meer rendement dan bij gelijk welke andere ceramische grill. Er zijn 2 verschillende kookzones één op iedere helft van het bakrooster. Beide zones zijn gelijktijdig te gebruiken. Grill uw steaks op de ene directe kookhelft en gaar uw groenten op de andere indirecte helft. De ovalen vorm creëert een uiterst efficiënt kookoppervlak waardoor u makkelijker bij het voedsel komt. Er kan meer te bereiden eten op gelegd worden dan op een rond toestel, meer steaks, worsten, grote braadstukken, ribbetjes tot zelfs een hele kip of kalkoen toe. Gril, bak rooster of rook meer in één keer.

INTERESSANTE PRIMO GRILL ARTIKELEN

Primo Grill video cursus.
Klik hier voor meer recepten van de primo grill...
Primo Grill informatie over prijs en het kopen van een Primo Grill.
Klik hier voor alles over het gebruik van de primo grill...