Doorzoek site
+31 (0) 493-841853 Home » Finse Sauna, Sauna Kopen

Finse Sauna kopen?

Wij bieden een enorm assortiment aan traditionele en infrarood sauna’s

Denkt u erover na om een Finse sauna te kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Supersauna is namelijk dé specialist in sauna’s, kachels, hottubs en aanverwante producten. En als het gaat om sauna’s, dan hebben wij keus uit infrarood, traditionele en Finse sauna’s. Onze dienstverlening richt zich op zowel Nederland als België. We nodigen u dan ook van harte uit om een kijkje te komen nemen in één van onze drie showrooms in Veenendaal, Vlierden of Antwerpen. Hier vindt u onze adresgegevens.

Koop uw Finse Sauna bij ons, wij bezorgen gratis en bieden 5 jaar garantie!

Het kopen van een Finse sauna doet u natuurlijk niet zomaar. Daarom staan onze verkoopadviseurs u graag te woord over het gebruik van deze zogenaamde zweethutten. Supersauna biedt namelijk een zeer uitgebreid assortiment dat varieert in materiaal, aantal gebruikers en vermogen. Zo bieden wij sauna’s van systeempanelen, espenhout en Nordische fichte.

Dat betekent dat we voor elk interieur een passend product hebben. Van een meer natuurlijk, klassiek ontwerp tot en met een strak, modern design. En als u dat wilt kunnen we voor u ook een sauna volledig op maat maken. Bent u nieuwsgierig naar ons aanbod? Neem eens een kijkje in onze webshop! Wij geven 5 jaar garantie op alle modellen en bezorgen deze gratis door heel Nederland en België (andere landen in overleg).

Investeren in comfort

Wellnesscentra vieren hoogtijdagen. In de hectiek van alledag vindt men het steeds belangrijker om momenten van rust en ontspanning te nemen. Een Finse sauna kopen betekent dan ook dat u thuis uw eigen wellness creëert. Niet reserveren, reizen of een ruimte delen. Heerlijk bijkomen. Alleen of met uw partner. Wanneer u dat wilt. Door regelmatig gebruik te maken van een sauna stimuleert u bovendien uw doorbloeding en de stofwisseling! Wilt u graag meer informatie over onze producten of dienstverlening? Bel dan met +31 (0) 493-841853 of mail naar info@supersauna.nl


Meer gerelateerde paginas over Finse Sauna, Sauna Kopen: Infrarood Cabine, Infrarood Sauna, Ir Sauna - Finse Sauna, Sauna Kopen