Doorzoek site
+31 (0) 493-841853 Home » Infrarood Cabine, Infrarood Sauna, Ir Sauna

Infrarood (ir) sauna kopen?

Supersauna heeft een ruim assortiment aan infrarood en traditionele sauna’s!

Wij zijn specialist in sauna’s. Ons ruime assortiment beslaat een diversiteit aan Finse, traditionele en infraroodsauna’s voor zowel binnen als buiten. Met 3 grote showrooms in Vlierden, Veenendaal en Antwerpen bedienen we een groot gebied in Nederland en België. Onze producten worden dan ook gratis geleverd in de gehele Benelux.

De infrarood cabine is een heilzaam middel dat therapeutisch werkt tegen spier- en gewrichtspijnen. Bijvoorbeeld bij chronische aandoeningen als reuma en artrose. Wellicht is de ir sauna wat voor u? Neem eens een kijkje in onze webshop!

Infrarood cabines - Scherp geprijsd en gratis bezorgd met 10 jaar garantie!

Onze infrarood sauna, ook wel ir sauna genoemd, is een kwalitatief hoogwaardig product met een scherpe prijsstelling. We hebben deze infrarood cabines in modellen van 1 tot wel 6 personen. Uitgevoerd in diverse houtsoorten zoals (Canadese) red en white Cedar en Espenhout. Daarnaast bieden we ook maatwerk en bouwen we de infrarood cabines netjes bij u in. Bovendien krijgt u wel 10 jaar garantie op uw Infraheat stralers.

U koopt geen sauna, u koopt comfort

Rugpijn, schouderklachten. Het zijn steeds meer gehoorde kwaaltjes. De infraroodstralers van onze cabines bestrijden deze pijn met groot succes! En een wellnesscentre bezoekt u natuurlijk niet elke dag. Daarom is een infrarood sauna een geweldige oplossing. Voor een eenmalige investering geniet u elke dag van optimaal comfort. Meer weten? Bezoek dan één van onze showrooms of maak gebruik van ons contactformulier. We staan u graag te woord!


Meer gerelateerde paginas over Infrarood Cabine, Infrarood Sauna, Ir Sauna: Infrarood Cabine, Infrarood Sauna, Ir Sauna - Finse Sauna, Sauna Kopen