Infrarood Duo stralers
In de infrarood cabines van SuperSauna.be en SuperSauna.nl kunnen ook duo stralers worden geplaats. Hierdoor is het mogelijk om een stralingselement uit te voeren met zowel een full spectrum straler of Philips Vitea straler en een lange golf straler met uitloop van de midden golf. Zo kunt u genieten van de dieptewerking van de korte golf straling van de full spectrum straler en direct naar en lange golf ir-straler omzetten als u de korte golf te heet vindt aan uw rug. Hierdoor geniet u van de voordelen van zowel lange golf (IR-C) als korte golf (IR-A).

Daarnaast bestaat de mogelijke nog een derde soort straler in een cabine te plaatsen. Zo kunnen er naast de duo stralers ook carbon stralers geplaatst worden in de infrarood cabines van SuperSauna. Deze carbon stralers worden ook welk plaat- of vlakte stralers genoemd. Door extra carbon stralers te plaatsen in de cabine heeft u niet alleen IR-A maar ook IR-B en IR-C stralers in uw cabine. De carbon stralers hebben als voordeel dat ze een groot gedeelte van het lichaam (met name schouders en nek) therapeutisch behandelen. Plekken die moeilijk te bereiken zijn met de andere type ir-stralers.

Dit is de allernieuwste ontwikkeling op het gebied van infrarood cabines. Voor meer informatie over onze ir-stralers kom gerust eens kijken in één van onze showrooms in Nederland of Belgie.

Klik hier voor meer informatie over infrarood stralers voor een ir-cabine.

Klik hier voor meer informatie over Full spectrum stralers.

Klik hier voor meer informatie over IR Korte golf / IR-A.