HOE GEBRUIK IK EEN OPBLAASBARE SPA VAN MSPA?

Heerlijk genieten in uw eigen tuin met een opblaasbaar bubbelbad van SuperSauna. En dat hoeft helemaal niet duur te zijn. De opblaasbare bubbelbaden hebben allemaal een ingebouwde verwarming en water filter. Het bubbelbad wordt heel gemakkelijk opgeblazen met de ingebouwde automatisch lucht pomp. Het opzetten van het opblaasbaar bubbelbad neemt nog geen half uur in beslag. Stelt u zich eens voor: Heerlijk genieten in uw eigen tuin met het hele gezin.

MONTAGE OPBLAASBAASBAAR BUBBELBED MSPA

Let bij het open maken van de doos goed op dat u de spa niet beschadigd. Plaats de spa op een vlakke ondergrond zonder scherpe punten die de spa kunnen beschadigen. Het is belangrijk dat de motor goed vrij zit en lucht kan aanzuigen. Plaats de spa niet op het gras. Zet nooit de heater van de spa aan als deze niet gevuld is met water. Bij het opblazen van de spa is het belangrijk dat u gebruik maakt van de meegeleverde manometer zodat u kunt zien hoe hard de spa is opgeblazen, u mag de spa niet verder opblazen dan het gele punt. Als de spa gevuld is met water kunt u de lucht in de spa leeglaten tot het groene gedeelde. Letop! Te hard opblazen kan scheuren veroorzaken in de spa en dit valt niet onder de garantie. U moet de knoppen aandraaien met meegeleverd gereedschap. Hierbij geld: Vast is vast, draai hem niet te vast! Geadviseerd wordt regelmatig de rits van cover in te oliën voor goede werking


WATERKWALITEIT OPBLAASBARE SPA VAN MSPA

Geen chloor gebruiken om uw Mspa te reinigen! Supersauna levert speciale onderhoudsmiddelen welke speciaal gemaakt zijn voor opblaasbare bubbelbaden. Controleer regelmatig de water kwaliteit. Geadviseerd wordt om ook regelmatig het water van u spa te verversen.
SuperSauna adviseert om iedere week de bijgeleverd filter te reinigen onder de kraan of in de vaatwasser. Ongeveer één keer per maand moet u het water van het opblaasbare spa verversen. Tegelijk met het verversen van het water wordt geadviseerd ook de Mspa filter te verversen (dus 1 filter per maand). U kunt een normale tuinslag aansluiten op dit opblaasbare bubbelbad, hierdoor is het zeer gemakkelijk het water in de spa te verversen. Trek bij het ledigen van de spa altijd de stekker uit het stopcontact. Mocht de verwarming per ongeluk worden aangezet tijdens dit proces dan kan deze stuk gaan.

Voor filtering van uw water.
Ter vervanging van chloor en behoud mspa motor.
Testen van de water kwaliteit.

OPBERGEN VAN DE MSPA

Als u de bubbelbad een tijd niet gaat gebruiken kunt u hem snel en gemakkelijk opbergen, dit is een van de grote voordelen van een opblaasbaar bubbelbad. Nadat u het water uit de mspa heeft laten lopen, altijd even de motor schuin houden zodat ook daar al het water kan uitlopen. Zet daarna de bubbelknop aan zodat al het restant water eruit geblazen wordt. LETOP! Zet nooit de verwarming aan van de spa als er geen water in zit! Hierna de spa goed schoon- en droog maken. Zet de spa op een droge locatie op kamertemperatuur en niet in een vochtige ruimte of koude ruimte.

MSPA KWALITATIEF EEN ZEER GOED BAD

Er zijn verschillen merken opblaasbare bubbelbaden op de markt. Maar na 6 maanden testen van verschillende baden hebben we gekozen voor de bubbelbaden van Mspa. Het mooie uiterlijk maar de robuustheid en de energiezuinige verwarming speelde hier een rol. De Mspa is gemaakt van een 6 laags RHINO TECH materiaal, hierdoor is het sterker dan concurrerende baden. De 20-30 verticale luchtkamers van dit bubbel is veel sterker als concurrerende baden met 3 of 4 horizontale luchtkamers. Daarnaast zijn de motoren en verwarming helemaal geïntegreerd in de spa zelf. Dit is plaatsbesparend en ziet er veel mooier uit.

SUPERSAUNA VOOR EEN RUIM ASSORTIMENT EN WINKELS IN NEDERLAND EN BELGIE

SuperSauna biedt een ruim aanbod aan opblaasbare bubbelbaden in verschillende afmetingen en uitvoeringen. Neem eens een kijkje op onze website voor de laatste aanbiedingen en promoties. SuperSauna is een vertrouwde partner en al 10 jaar actief in de wellness branche. Wij hebben een eigen service- en bezorgdienst. Als u de opblaasbare bubbelbaden eens in het echt wilt zien is dat geen enkel probleem, SuperSauna heeft winkels in Nederland en België waar de producten staan opgesteld. Of neem eens een kijkje op onze website.
 

Opblaasbare spa mspa kopen.
Opblaasbare spa mspa informatie.
Opblaasbare spa mspa accessoires.

door: Peter Bouwmans