SAUNA S-LINE 185 VEDA

- Traditionele finse sauna voor thuis
- Lig en zitplek
- Afmeting 180 cm (breed) x 125 cm (diep) x 190 cm (hoog)
- Moderne uitstraling
- Incl. LED-kleurenverlichting
- 1ste klasse Canadees White Cedar binnenzijde!
- Excl. Benodigde kachel 4.5 kw
- Excl. kachel rek

Availability: In voorraad

€ 3.299,00
Download PDF Download PDF

* Verplichte velden

€ 3.299,00

Productbeschrijving

Details

SAUNA S-LINE 185 VEDA

Deze moderne Finse sauna is standaard uitgevoerd met een sterrenhemel. Door de strakke vormgeving kan de Veda 211 heel gemakkelijk ingebouwd worden en volledig worden geïntegreerd met de rest van uw interieur. Maar ook in de vrijstaande uitvoering is deze perfect afgewerkte sauna, met z’n open karakter, het red cedar hout, de verlichting en het vele glas, een bijzonder elegant vormgegeven model. Dat mag gezien worden! De ingebouwde sterrenhemel, de heerlijke aroma’s, de kleurentherapie en de aangename temperaturen, creëren voor u het ultieme moment van rust en ontspanning. Dit kan lekker thuis op elk gewenst moment van de dag. De S-line 211 Veda is onderhoudsvrij, vanwege de met Canadees red cedar hout uitgevoerde binnenzijde. Deze duurzaam geselecteerde houtsoort zorgt tevens voor de zo kenmerkende typische saunageur.HEERLIJK DE WELLNESS BIJ U THUIS!Wat is er nu fijner, dan heerlijk thuis genieten in uw eigen sauna, lekker vrij, op elk gewenst moment, zo vaak als u wilt. U kiest de instellingen die het beste bij u passen, precies op maat. SuperSauna zorgt ervoor dat u dat ook heel betaalbaar kunt doen, en dat u dat op de meest praktische manier kunt invullen. Geniet ook van het licht, de aromatische geuren en een eventueel rustgevend achtergrondmuziekje. Na een saunasessie voelt u zich schoon, soepel, ontspannen. Kortom, als herboren. Na een ontspannende saunasessie hoeft u alleen de ruimte, waarin de sauna staat opgesteld, te ventileren. Zet daarna eventueel een raam open: dat is voldoende. Het red cedar hout kan namelijk uitstekend tegen vocht. Verder hebt u er geen omkijken naar.

CANADEES RED CEDAR HOUT (meerprijs)De binnenkant van deze sauna is dus gemaakt van Canadees Red Cedar hout. We passen meestal het red cedar toe uit de provincie British Columbia, een provincie zo groot als Europa. Red cedar is weliswaar zacht, maar erg duurzaam. Deze houtsoort bevat een olie die schimmel- en bacteriedodend is; u ziet dus geen zwarte randjes verschijnen. Red cedar is de beste keuze voor een optimale hygiëne. De open houtstructuur van deze red cedar bevordert verder ’n goede warmteverdeling en zorgt ook voor een prettige akoestiek als u muziek beluisterd. Maar het belangrijkste blijft natuurlijk dat deze sauna nagenoeg onderhoudsvrij is en juist ook heel erg geschikt is om ‘m plaatsen in ruimtes die wat vochtiger zijn, zoals in een badkamer of tuinhuis. Dat kan allemaal probleemloos en heeft geen nadelige invloed op de levensduur.

PROFESSIONELE KLEUREN THERAPIEDeze sauna is standaard uitgevoerd met een zeer sfeervol en uitgekiend lichtplan. U kunt gemakkelijk elke kleur instellen, gedempt of wat feller: wat u wilt. Rustgevend groen, verkoelend blauw, energiek rood of behaaglijk geel: alle opties zijn mogelijk. We hebben een sterrenhemel voorgemonteerd in het plafond van de sauna. Achter de ruggensteun en onder de bank hebben we sfeerverlichting aangebracht. Ook in dit opzicht kunt u dus extra genieten tijdens iedere saunasessie, ontspannend en relaxed.

MAKKELIJKE MONTAGE

De Veda 211 wordt als een “bouwpakket” geleverd en is eenvoudig met twee personen in elkaar te zetten. Alles wat we vooraf hebben kunnen installeren, hebben we vooraf voor u geïnstalleerd. Bij levering ontvangt u een duidelijke montagehandleiding. Of u bekijkt ons montagefilmpje via Youtube.op onze website. Een kind doet de was, zelfs met twee linkerhanden. U hebt geen speciaal gereedschap nodig om de installatie succesvol uit te voeren. Een klein beetje gezond verstand en een normale schroevendraaier zijn meer dan genoeg. Maar als u desondanks niet aan de montage wilt beginnen, dan kunnen we dat natuurlijk voor u verzorgen tegen een geringe vergoeding. Onze servicemonteur staat voor u klaar.

MONTAGE VIDEO


Getoonde video is als referentie.