SAUNA S-LINE 165 VEDA

- Compacte traditionele finse sauna voor thuis
- Afmeting 165 cm (breed) x 110 cm (diep) x 190 cm (hoog)
- Afmeting grootste paneel 165 cm (breed) x 7 cm (dik) x 190 cm (hoog) op verzoek en tegen meerprijs ook splitsbaar
- Moderne uitstraling
- Incl. LED-kleurenverlichting
- White Cedar binnenzijde!
- Werkt op een normaal stopcontact (230 volt)
- Benodigde kachel: 3.6 kilo watt
- Sauna heeft ''eigen bodem'' waardoor op bijna iedere ondergrond geplaatst kan worden


Availability: In voorraad

€ 2.699,00
Download PDF Download PDF

* Verplichte velden

€ 2.699,00

Productbeschrijving

Details


SAUNA S-LINE 165 VEDA


Deze moderne Finse sauna is standaard uitgevoerd met een sterrenhemel. Door de strakke vormgeving kan de Veda 165 heel gemakkelijk ingebouwd worden en volledig worden geïntegreerd met de rest van uw interieur. Maar ook in de vrijstaande uitvoering is deze perfect afgewerkte sauna, met z’n open karakter, het white cedar hout, de verlichting en het vele glas, een bijzonder elegant vormgegeven model. Dat mag gezien worden! De ingebouwde sterrenhemel, de heerlijke aroma’s, de kleurentherapie en de aangename temperaturen, creëren voor u het ultieme moment van rust en ontspanning. Dit kan lekker thuis op elk gewenst moment van de dag.

De S-line 165 Veda is door de compacte uitvoering gemakkelijk te plaatsen in kleine ruimtes. Hij werkt op een normaal (230 V) stopcontact. De bediening verricht u heel eenvoudig in een handomdraai.HEERLIJK DE WELLNESS BIJ U THUIS!Wat is er nu fijner, dan heerlijk thuis genieten in uw eigen sauna, lekker vrij, op elk gewenst moment, zo vaak als u wilt. U kiest de instellingen die het beste bij u passen, precies op maat. SuperSauna zorgt ervoor dat u dat ook heel betaalbaar kunt doen, en dat u dat op de meest praktische manier kunt invullen. Geniet ook van het licht, de aromatische geuren en een eventueel rustgevend achtergrondmuziekje. Na een saunasessie voelt u zich schoon, soepel, ontspannen. Kortom, als herboren. Na een ontspannende saunasessie hoeft u alleen de ruimte, waarin de sauna staat opgesteld, te ventileren. Zet daarna eventueel een raam open: dat is voldoende.

PROFESSIONELE KLEUREN THERAPIEDeze sauna is standaard uitgevoerd met een zeer sfeervol en uitgekiend lichtplan. U kunt gemakkelijk elke kleur instellen, gedempt of wat feller: wat u wilt. Rustgevend groen, verkoelend blauw, energiek rood of behaaglijk geel: alle opties zijn mogelijk. We hebben een sterrenhemel voorgemonteerd in het plafond van de sauna. Achter de ruggensteun en onder de bank hebben we sfeerverlichting aangebracht. Ook in dit opzicht kunt u dus extra genieten tijdens iedere saunasessie, ontspannend en relaxed.

MAKKELIJKE MONTAGE

De Veda 125 wordt als een “bouwpakket” geleverd en is eenvoudig met twee personen in elkaar te zetten. Alles wat we vooraf hebben kunnen installeren, hebben we vooraf voor u geïnstalleerd. Bij levering ontvangt u een duidelijke montagehandleiding. Of u bekijkt ons montagefilmpje via Youtube.op onze website. Een kind doet de was, zelfs met twee linkerhanden. U hebt geen speciaal gereedschap nodig om de installatie succesvol uit te voeren. Een klein beetje gezond verstand en een normale schroevendraaier zijn meer dan genoeg. Maar als u desondanks niet aan de montage wilt beginnen, dan kunnen we dat natuurlijk voor u verzorgen tegen een geringe vergoeding. Onze servicemonteur staat voor u klaar.

MONTAGE VIDEO


Getoonde video is als referentie.