INFRAROODCABINE - INFRAPLUS™ 2 COMFORT

- Therapeutische infrarood sauna
- Speciaal voor verlichting spier- en gewrichtspijnen!
- Nu met 'detox' functie tot 65 graden
- 2-persoons infraroodcabine
- Ideaal voor in te bouwen in een nis!
- Buitenafmetingen 120B-105D-190H cm
- InfraHeat™ Intense stralers 5 stuks
- Compleet met audiosysteem met speakers
- Dubbelwandig infrarood sauna
- Ergonomische ruggesteun

GRATIS LEVERING IN NEDERLAND EN BELGIE, TIJDELIJKE AANBIEDING!!

NU TIJDELIJKE WEEKACTIE € 399,- aan accessoires en LEVENSLANGE garantie op infraheat stralers nu helemaal gratis ! op=op

Availability: In voorraad

€ 1.899,00
Download PDF Download PDF

* Verplichte velden

€ 1.899,00

Productbeschrijving

Details

INFRAROOD SAUNA 2-PERSONEN INFRAPLUS™ 2 COMFORTDeze infrarood cabine is uitgevoerd met vijf gepatenteerde Infraheat™ stralers infrarood stralers, welke speciaal ontwikkeld zijn voor het verzachten van spier- en gewrichtspijnen. Deze Infraheat™ hebben inmiddels jarenlange bewezen resultaten en duizenden tevreden gebruikers. De 2-persoons infraroodcabine kan ook gebuikt worden om in te bouwen in een nis. De ir-cabine is in ongeveer 60 minuten door u zelf te installeren door het makkelijke built-and-go™systeem. Compleet uitgevoerd met audiosysteem, boxen en leeslamp. Bovendien is deze infrarood sauna eenvoudig instelbaar door (vernieuwd) digitaal bedieningspaneel welke zowel van buiten als van binnen te bedienen is.

De ir-sauna is gemaakt van Canadees Red cedar hout of White ceder hout aan de binnen en buitenkant. In slechts enkele minuten opgewarmd door de speciale InfraHeat™ technologie. Klik hier om meer informatie aan te vragen over onze infrarood cabines of contact op te nemen met onze klantenservice.

De speciaal ontwikkelde Infraheat™ Intence ir-stralers zorgen voor een intense warmte met een goede diepte werking voor het verlichten bij spier en gewrichtsklachten. Al jaren ervaren mensen de weldaad van deze infrarood warmte in hun eigen infrarood cabine. De infraheat straler is een lange golf straler met een uitloop naar de midden golf. Ervaar de heerlijke intense dieptewerking en voel u herboren na iedere sauna sessie!
- Duurzame Infraheat Stralers (10 jaar garantie)
- Zeer mooie afwerking (kom kijken en vergelijken!)
- Eerste kwaliteit in White Ceder of Red Cedar.
- Ergonomische ruggesteun (vaak niet aanwezig!)
- Nieuwste soort InfraHeat™ stralers.
- Zowel lange als korte golf of full spectrum mogelijk (IR-A).
- U kunt de sauna binnen 60 minuten in elkaar zetten.
- Kom kijken, wij hebben de grootste keuze infrarood cabines van Nederland en België!

Compleet geleverd met met InfraHeat™ stralers, ingebouwd audiosysteem en Nederlandse handleiding. GRATIS thuisbezorgd in geheel Nederland en België, opbouw en installatie van infraroodcabine voor kleine meerpijs.


- Speciale infraroodcabine voor spier en gewrichten.
- Makkelijk verplaatsbaar.
- Zeer aangename temperatuur van 43C tot 65C graden, veel aangenamer dan traditionele sauna's.
- Binnen enkele minuten warm door nieuwe InfraHeat™ technologie.
- Audio systeem met speaker.
- Speakers (weggewerkt in plafond ir-cabine).
- Makkelijk instelbaar (digitaal) bedieningspaneel zowel binnen als buiten de infrarood sauna.
- Deur uitgevoerd met veiligheidsglas.
- Standaard inclusief leeslamp.
- CE-markering en TUV.
- Zeer mooie afwerking.
- Automatische luchtverversing.
- Regelbare ventilatie voor automatische luchtverversing.

VIDEO INFRAROOD CABINE
INFRAROODCABINE / INFRAROOD SAUNA KOPEN EN PRIJSINFORMATIE Meer video's over Infrarood Sauna's. Meer foto's over Infrarood Sauna's. Al jaren maken wij gebruik van de IR-stralers van het merk Infraheat™. Deze infrarood stralers zijn special ontwikkeld voor het verlichten van spier- en gewrichtspijnen. De ir-straler is een lange golf straler met uitloop naar de midden golf en gemaakt van een speciaal keramische magnesiumoxide materiaal. Doordat de Infraheat™ Intence naast de lange ook midden golf infrarood genereert heeft deze straling een goede diepte werking op het lichaam. Deze dieptewerking is van belang voor het verlichten van spier en gewrichtspijnen. Infraheat™ met jarenlange bewezen prestaties een betrouwbare keuze.

Infraplus Infrarood Cabines maakt het mogelijk om uw cabine uit te rusten met infraheat full spectrum stralers (optioneel). Zo heeft u niet alleen midden en lange golf infrarood ir-warmte maar ook een gedeelte korte golf (IR-A). In overleg met de klant zorgen wij voor de perfecte balans in uw ir-sauna. De full spectrum stralers kunnen op klant specifieke wensen worden geplaatst zodat er voor iedereen een passende configuratie mogelijk is.

LEVERING De infraroodcabine wordt door onze eigen professionele bezorgdienst gratis geleverd in Nederland en Belgie (andere landen in overleg). Daarnaast kunnen wij de installatie van de infrarood sauna of ir-cabine ook voor u regelen, vraag naar de mogelijkheden.
BETALINGSCONDITIES U hoeft bij SuperSauna.nl geen aanbetaling te doen, u betaalt de infrarood sauna pas bij aflevering. U kunt contant, via pinnen / bankcontact of per bank betalen.
OVER ONS Als professionele infrarood cabine / sauna leverancier met jaren lange ervaring en eigen service- en reparatie dienst kunt u ervan op aan dat wij uw bestelling zorgvuldig en professioneel zullen uitvoeren, ook na de aankoop kunt u op ons rekenen! Interessant artikel over voordelen infraroodcabines. Klik hier voor meer algemene info over Infrarood Sauna's. Klik hier voor meer info over IR-stralers. Klik hier voor meer info over aroma therapie in de IR-Cabine. Klik hier voor meer info over de kleurentherapie. Klik hier voor meer info over hout soorten welke gebruikt kunnen worden in een infrarood sauna. Meer video's over Infrarood Sauna's. Meer foto's over Infrarood Sauna's. Klik hier om meer informatie aan te vragen of contact op te nemen met onze klantenservice.

SUPERSAUNA.NL - DE GROOTSTE KEUZE DE BESTE STRALERS!U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

FULL SPECTRUM STRALER PROMO

FULL SPECTRUM STRALER PROMO

Normale prijs: € 149,00

Speciale prijs € 89,00

INFRAROOD SAUNA KUSSEN VOOR IR CABINE

INFRAROOD SAUNA KUSSEN VOOR IR CABINE

Normale prijs: € 159,00

Speciale prijs € 119,00