INFRAROOD SAUNA 145 ARTDESIGN

  • Therapeutische infrarood sauna
  • Speciaal voor verlichting spier- en gewrichtspijnen!
  • Buitenafmeting: 145 (B) * 105 (D) * 190 cm (H)
  • IR-Stralers: 3 stuks Infraheat™ All-In-Straler (optie)
  • IR-Stralers: 2 stuks Intense heaters zijkant
  • IR-Stralers: 2 stuks XL-Carbon stralers
  • IR-Stralers: 1 stuk Glass Carbon foot heater
  • 3-Persoons cabine - 8 mm glazen deur (veiligheidsglas)
  • Vermogen: 2800 watt / 230 volt - Inclusief verlichting

GRATIS LEVERING IN NEDERLAND EN BELGIE, TIJDELIJKE AANBIEDING!!

Regular Price € 3.299,00 Special Price € 2.645,00 incl. btw en bezorging
Op voorraad

Nu bestellen, later betalen

Kosteloos annuleren*

INFRAROOD SAUNA 145 ARTDESIGN

Wat is er nu fijner, dan heerlijk thuis genieten in uw eigen sauna, lekker vrij, op elk gewenst moment, zo vaak als u wilt. U kiest de instellingen die het beste bij u passen, precies op maat. SuperSauna zorgt ervoor dat u dat ook heel betaalbaar kunt doen, en dat u dat op de meest praktische manier kunt invullen. De ArtDesign is een modern infrarood sauna voor twee personen met bijzonder veel mogelijkheden. Deze therapeutische infrarood sauna is uitgevoerd met de veelzijdige All-In-One heaters. Beschikt over een zeer sfeervolle kleurentherapie en audio systeem met bluetooth, usb of radio.

ALL-IN-ONE HEATERS

Met de All-In-One heaters in deze infrarood sauna kun jij zelf bepalen welke type infrarood straling (IR-A, IR-B of IR-C) je op de rug ervaart. Er zitten namelijk drie verschillende stralers ingebouwd in iedere houder in het achterpaneel. Zo kan de rug straler worden ingesteld op korte golf (IR-A) voor meer diepgang of op lange golf voor een beter opnamen van het infrarood. Hierdoor ben je super flexibel met het instellen welk type infrarood je gaat gebruiken.

CARBON STRALERS + BODEM STRALER

Special voor het verlichten van spier- en gewrichtspijnen zijn er twee extra straler aan de zijkant boven de bank geplaatst. Deze extra grote stralers (afmeting 100 cm H bij 45 cm B) geven extra infrarood op schouders en nek voor lekker warmte en therapeutische werking. Ook beschikt deze infrarood sauna over een glazen bodem straler welke zorgt voor een lekkere warmte op de voeten en het makkelijk schoonhouden van de bodem van de cabine.

SJEERVOLLE KLEURENTHERAPIE

De ArtDesign modellen zijn uitgevoerd met een uiterst sfeervolle kleuren verlichting. In het plafond bevind zich een sterrenverlichting. Daarnaast bevinden zich onder de zitbank en achter de rugleuning led verslichting welke mee in kleur veranderd met de sterrenhemel. Deze is gemakkelijke met de bijgeleverd afstandbediening te veranderen in diverse kleuren. Ook kan er gekozen worden voor verschillende kleurprogramma’s welke de kleur automatisch aanpassen. Rustgevend groen, verkoelend blauw, energiek rood of behaaglijk geel: alle opties zijn mogelijk. Ook in dit opzicht kunt u dus extra genieten tijdens iedere saunasessie, ontspannend en relaxed.

AUDIO SYSTEEM

De infrarood sauna word momenteel compleet uitgevoerd met audio systeem. Zo kunt u via bluetooth verbinding maken met bijvoorbeeld Spotify if Apple music. Ook is het mogelijk om muziek van een USB stick af te spelen. In het dak zit een antenne zodat

MAKKELIJKE MONTAGE

De ArtDesign wordt als een “bouwpakket” geleverd en is eenvoudig met twee personen in elkaar te zetten. Alles wat we vooraf hebben kunnen installeren, hebben we vooraf voor u geïnstalleerd. Bij levering ontvangt u een duidelijke montagehandleiding. Of u bekijkt ons montagefilmpje via Youtube.op onze website. Een kind doet de was, zelfs met twee linkerhanden. U hebt geen speciaal gereedschap nodig om de installatie succesvol uit te voeren. Een klein beetje gezond verstand en een normale schroevendraaier zijn meer dan genoeg. Maar als u desondanks niet aan de montage wilt beginnen, dan kunnen we dat natuurlijk voor u verzorgen tegen een geringe vergoeding. Onze servicemonteur staat voor u klaar.
Meer informatie
Houtsoort White Ceder
Therapeutische werking Nee
Detox functie Nee
Digitaal bedieningspaneel Nee
Vermogen Watt
Gewone stopcontact Nee
Bankstraler / kuitstraler apart schakelbaar Nee
Aromatherapie Nee
Aromaplateau Nee
Kleurentherapie Aktie nu: Ja, Ultra Bright LED Kleurentherapie 16 kleuren
Dubbelwandig Nee
incl tijdelijkde actiepakket t.w.v. €399,- Nee